Pumice sa svilenom mašnom

Pumice sa svilenom mašnom

puma-basket-heart-8

Puma se krajem prošle godine odlučila za ozbiljnu utrku s drugim sportskim divovima i lansirala nekoliko svidljivih kolekcija koje su već zauzele stranice svjetskih medija. Pisali smo o pastelnoj kolekciji, a od prosinca 2016. police se polako pune Puma Basket Heart kolekcijom.

puma-basket-heart-2

Radi se o klasičnim Basket tenisicama, nastalim prvenstveno za košarkaške terene, ali sa ženstvenim zaokretom – svilenim vezicama koje se vežu u mašnu. Kad se radi o bijelom kožnom modelu opcija su bijele svilene vezice, a crni dolazi u lakiranoj varijanti sa svilenim i običnim crnim širokim vezicama za malo ‘oštriji’ look.

puma-basket-heart-1

puma-basket-heart-5

Bijeli se model sada našao i unutar Puma Swan Pack kolekcije u potpunosti inspirirane baletom, za koju je kampanju snimila Kylie Jenner, ali i cijela baletna trupa New York City Balleta. Na taj način spaja sportsku žestinu s baletnom elegancijom.

puma-basket-heart-4

Osim bijele i crne boje Puma Basketa (te preslatke ružičaste dječje varijante), u veljači u prodaju stižu Puma Suede modeli sa svilenom mašnom – u magenta, sivoj i crnoj boji.

Tenisice su dostupne u online trgovinama, poput Asosa, Urban Outfitters ili Foot Locker koje sve dostavljaju u Hrvatsku.

puma-basket-heart-6

Foto: @pumawomen

Učitati još
Zatvori