Puma Basket Heart u traper varijanti i s točkicama

puma-basket-denim-2

Uz bok s Suede Heart kolekcijom čiji broj boja raste iz dana u dan, i Puma Basket Heart tenisice počinju dobivati sve više različitih varijanti. Što niti ne iznenađuje, s obzirom na ‘boom’ koji su ove linije doživjele od trenutka predstavljanja.

I dok Suede osvaja uglavnom nježnijom ponudom boja koja, naravno, uključuje i dvije nijanse ružičaste, Basket Pumice sa zaštitnim znakom u obliku mašne zadržale su minimalistički pristup. Prvo samo crne ili bijele, od lakirane ili mat kože, sada su dobile traper ‘makeover’ u Puma Basket Heart Denim kolekciji.

puma-basket-denim-3

Ona se sastoji od tri modela nazvana Twilight Blue, Halogen Blue i Oatmeal, ovisno o boji korištenog traper materijala za kalup. Tamnoplave, svijetloplave i bež dolaze u kompletu s detaljima od brušene kože i širokim vezicama koje se vežu u simpatičnu mašnu. Potplat je klasično izrađen od gume i na sva tri modela u bijeloj boji.

puma-basket-denim-1

Službeno dolaze u prodaju 1. travnja, a najizglednije je da će se moći pronaći u stranim online trgovinama. Trenutno se, između ostalih, za određene boje možete predbilježiti ovdje i ovdje, na stranicama koje dostavljaju u Hrvatsku.

Foto: Puma, Instagram

0