Svi komadi na vezanje iz Pull & Beara

Svi komadi na vezanje iz Pull & Beara

Pull & Bear

Ako već obilazite high street trgovine u potrazi za odjevnim novitetima i asesoarima kojima ćete osvježiti svoj stil na vrijeme za proljetnu sezonu, svidjeti bi vam se mogao trend koji sve češće susrećemo kod popularnih modnih brendova. U svoju ponudu u velikoj ga je mjeri ove sezone uvrstio i Pull & Bear, koji je detalj vezanja aplicirao na skoro sve komade u novoj kolekciji.

A kada kažemo skoro na sve, mislimo na sweatshirte, plave košulje, pulovere na vezanje, ali i na modne dodatke te cipele. Motiv veza pojavljuje se kod pulovera s V izrezom, sweatshirta čija leđa krase velike mašne, košulja čije se trakice također vežu i u trenutku transformiraju ovaj casual komad…

Pull & Bear 2

Na cipele su također aplicirane trake koje se vežu oko gležnja, a dolaze u kombinaciji s modelima balerinki, natikača i tenisica. Detalji na vezanje zaslužni su za preobražaj svih onih odjevnih komada i modnih dodataka koje smo dosad smatrali običnima i isključivo funkcionalnima, a uz ove male zahvate oni se definitivno pretvaraju u odjevne predmete i asesoare vrijedne pažnje u novoj sezoni. Koje sve komade na vezanje Pull & Bear donosi u svojoj novoj kolekciji, provjerite u nastavku.

PB

pb2

pb3

pb13

pb7

pb8

pb11

pb12

pb5

pb6

pb4

Foto: Pull & Bear

Učitati još
Zatvori