Kako izgledaju prve cipele brenda Self-Portrait?

Kako izgledaju prve cipele
brenda Self-Portrait?

S brendom Self-Portrait, koji iz sezone u sezonu donosi najljepše čipkaste haljine i vjenčanice, dosad ste već sigurno upoznati, no jeste li znali da brend odnedavno u svojoj ponudi ima i cipele?

To je za Self-Portrait druga po redu suradnja – prva je bila prošle godine s proizvođačem sunčanih naočala Le Specs, a druga dolazi na vrijeme za proljetne i ljetne dane te je ostvarena s poznatim francuskim brendom obuće Robert Clergerie. Rezultat su prve cipele koje dolaze sa Self-Portrait potpisom i odišu edgy duhom.

Dio su kolekcije popularnog modnog brenda za proljeće 2017., a prvi put su se pojavile na pisti modne revije Self-Portrait, na kojoj su pratile nove odjevne komade brenda za toplije dane. Suradnja je u prvi plan istaknula dva modela špičastih balerinki na malu peticu, crni i bijeli, koji dolaze s kožnim remenčićima i trakicama koje se oko gležnja vežu u decentnu mašnu. Metalni srebrni detalji ovoj su kolekciji dali edgy dojam, a više o ovim cipelama i dodatnim modelima koji se sada mogu nabaviti, više saznajte na web stranici brenda Self-Portrait.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori