Prva samostalna revija dvojca Elfs

Prva samostalna revija dvojca Elfs

elfs

Dizajnerski dvojac Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić koji stoje iza brenda ELFS najavljuju svoju prvu samostalnu reviju. Prvom velikom revijom u samostalnoj produkciji predstavit će žensku i mušku kolekciju za proljeće/ljeto 2017., a sve će se održati u Muzeju automobila Ferdinand Budicki. Kolekcija za toplije doba godine bazirana je na nosivim komadima uz praktične detalje poput naočala, modnog nakita i tenisica.

Zabavni show ove će godine imati i humanitarnu notu. Naime, udruga „RTL pomaže djeci” ove godine slavi deset godina djelovanja, a obilježavanje slavljeničke godine započinje upravo suradnjom s ELFSIMA koji će povodom svoje prve samostalne revije prikupljati donacije za daljnji rad udruge. Tako će svi oni koji doniraju minimalno 100 kn na službenoj stranici www.elfs.hr na poklon dobiti pozivnicu za reviju i jedinstvenu priliku da iz prvog reda otkriju najnoviju ELFS modnu bajku.

ELFS

Pokrovitelji prve samostalne revije modnog dvojca ELFS su Mercedes-Benz Auto Gašparić koji će se pridružiti na pisti s novom generacijom Mercedes-Benz E-klase, zatim Nivea koja donosi dodatni retro prizvuk svojom linijom Hairmilk proizvoda za njegu kose te Teta Violeta čiji su Limited Edition Pure Love i Sweet Impulse omekšivači osmišljeni kao luksuzan tretman za omiljene komade odjeće te ih preporučuje ELFS.

Tu su još i Jana Kolagen Beauty, svježi aromatični talijanski prosecco Bottega te šampanjac Piper Heidsieck koji na pistu stiže direktno iz pokrajine Champagne u Francuskoj.

Učitati još
Zatvori