Prugice u zimskim kombinacijama

Prugice u zimskim kombinacijama

Modni znalci vrlo brzo će se složiti kako nema većeg odjevnog klasika od majice na prugice. U kombinaciji s omiljenim parom jeansa, možete računati na bezvremensku kombinaciju koja je uvijek aktualna, bez obzira na tekuće modne trendove.

Zato ne čudi da po jedan primjerak u svojoj garderobi imaju sve trendseterice, koje uz silne ‘it’ komade kojima ih dizajneri obasipaju, u svojim ormarima svejedno čuvaju mjesto i za vječnu majicu na prugice. Njeno vrijeme definitivno su prijelazni proljetni i jesenski dani, no ona isto tako čini i zimski stil kada dolazi u slojevitim kombinacijama. Još jedna ideja za nositi ju u zimskim danima ujedno je i njena alternativa, a radi se o prugastom puloveru koji je nešto topliji izbor za hladnije vremenske prilike.

Iako dovoljno efektna sama po sebi, tražite li način na koji će vaša kombinacija traperica i prugaste majice ili prugastog pulovera doći na viši nivo, pozabavite se modnim dodacima – uz pravu torbicu i cipele dobivate look koji će biti lako primjenjiv za sve situacije od jutra do večeri.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori