U Mango su stigli najljepši prugasti komadi

U Mango su stigli najljepši
prugasti komadi

Mango ljetni prugasti komadi

Mango

Približavanje ljeta je vratilo prugice na počasno mjesto u našem ormaru. Inspirirane klasičnom mornarskom uniformom i u novim kombinacijama boja i različitih širina, prugasti uzorak istovremeno razbija monotoniju basic komada i unosi jednostavnost grafički pravilnog uzorka u trendi siluete. S obzirom na njegovu jednostavnost, prugasti uzorak nerijetko se smatra jednako svestranim poput neutralnih boja. Osim kombinacija s poznatim basic komadima, ljetnim klasicima i traperom, prugasti uzorak lako će se kombinirati s raskošnijim i manje prilagodljivim uzorcima poput onog ukrašenog cvjetnim motivima. Tada će prugasti komad preuzeti ulogu jednostavnijeg i stvoriti ravnotežu u spoju dva uzorka unutar jedne kombinacije.

Popularnost prugastog uzorka zamjetna je i unutar kolekcija poznatih dizajnera i high street brendova. Od jednostavnih basic komada za svaki ormar do trendi silueta, mnogi su svoje najnovije komade za nadolazeće ljeto obojili redovima raznobojnih prugica. Iako svijet brze mode svakog tjedna puni police naših omiljenih dućana novim komadima i nameće nove trendove, novi komadi iz ljetne Mango kolekcije spoj trendova i prugastog uzorka pretvorili su u svestrane i klasične komade koje ćete obožavati ove i svake sljedeće tople sezone.

NOVI PRUGASTI MANGO KOMADI: SAVRŠENI SPOJ KLASIKE I NOVIH TRENDOVA

Novi prugasti komadi koji su tek stigli na police Mango dućana jednostavnost prugastog uzorka spojili su se najnovijim trendovima sezone. Od off the shoulder siluete do izvezenih motiva, svaki komad nosi šarmantnu prozračnost savršenu za dugo, toplo ljeto. Unutar novih prugastih komada ističu se culotte hlače, jednostavni topovi i prozračne košulje. Novi val ljetnih komada iz Manga nije izostavio ni svestranu ljetnu haljinu kojoj je otkrio ramena i obojio ju izmjenom bijelih i crvenih ili plavih prugica za vrlo klasičan izgled inspiriran francuskom rivijerom. Osim novim trendovima, Mango se poigrao i različitim bojama te različitim širinama i prugastim uzorcima koje stvaraju.

U nastavku vam donosimo prugaste novitete brenda Mango za vašu ljetnu garderobu.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Mango

Učitati još
Zatvori