Koji Primark komadi se najviše nose ovih dana?

Koji Primark komadi se najviše
nose ovih dana?

Prošlog tjedna, mnoge hrvatske kupce oduševila je vijest kako poznati high street brend Primark stiže u naše susjedstvo. Točnije, u Ljubljanu, gdje se u sklopu City Park shopping centra uskoro otvara prva Primark trgovina. Ovaj irski lanac trgovina dosad je stekao ogromnu popularnost u svijetu, i to zbog cijena koje su danas čak i niže od većine drugih high street brendova kod kojih imamo naviku kupovati. Osim toga, poznato je da se Primark dućani protežu na ogromnim prostorima i donose gotovo nepregledno obilje odjeće i modnih dodataka za žene, muškarce i djecu, kao i detalja za dekor doma. Dosad smo u Primarku najbliže mogli kupovati u Grazu, pa zatim Beču, pa će Ljubljana kao shopping destinacija za obožavatelje Primarka ipak biti nešto bliža.

Primania brenda Primark

Ova vijest odvela nas je na službene stranice Primarka, gdje smo imali priliku primijetiti kako brend njeguje sličan community kao, primjerice, Mango i H&M. Mango je poznat po svojim #MangoGirls, trendsetericama koje nose Mango komade i svoje fotografije označuju s tim hashtagom, a H&M je nedavno pokrenuo #HM GALLERY, galeriju fotografija s društvenih mreža na kojima ljudi poziraju u H&M-komadima. Ove virtualne zajednice stvorene su kako bi inspirirale šire mase, a influenceri svojim izborom Mango ili H&M odjeće i modnih dodataka potaknuli druge na kupnju.

Primark je s druge strane pripremio kategoriju Primania, koja je relativno nova, no već broji više od 14 tisuća lookova. Fotografiju u nekom od Primark komada koje posjedujete možete uploadati i sami, a zatim na ovom ‘modnom igralištu’ istraživati i ocjenjivati druge te saznati koje točno Primark komade nose ove sezone. Pronađete li među ponuđenim lookovima nešto što vam se zbilja sviđa, sada vas od najbliže trgovine ovog mega popularnog brenda dijeli oko sat i pol vožnje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori