Poznati hrvatski label Burek i Mauro Massarotto kreirali majice

Poznati hrvatski label Burek i Mauro
Massarotto kreirali majice

Burek, jedna od najuspješnijih domaćih glazbenih etiketa, predstavlja svoju prvu seriju majica koja je nastala u suradnji s Maurom Massarottom iz Sheriff & Cherrya i ROBA merchandiseom kako bi garantirale maksimalnu kvalitetu. Nakon 20-tak glazbenih izdanja na svoja tri labela, nebrojenih svirki na glazbenim festivalima i vlastite klupske večeri u gradovima poput Budimpešte, Beča, Berlina, Londona i Singapura, jedna od najagilnijih domaćih glazbenih etiketa sada predstavlja modnu suradnju.

burek2

Pred objektiv Doris Fatur su kao modeli stali Lovro Periša i Nadja Božić. Uniseks Burek majice kratkih rukava u crnoj i bijeloj boji izrađene su od 100% pamuka i ukrašene višebojnim kvalitetnim dotiskom. Kupci mogu birati između standardnog i šireg modela t-shirta, dostupnih putem Bandcampa, a za narudžbe iz Hrvatske u taj je iznos uračunat trošak ambalaže i poštarine.

burek1

Osim po fora majicama koje se nameću i kao dobar izbor božićnog poklona za svojeg najdražeg ljubitelja glazbe, Burek je poznat i po suradnji s glazbenicima poput Kinka, Lukea Viberta, Amp Fiddlera, Vakule, DJ Stingraya, JTC-a, Ilije Rudmana, Floriana Kupfera i ostalih. Osnivači Bureka ljetos su otisnuli nekoliko desetaka majica za svoje izvođače i partnere, a do prve T-shirt serije doveo ih je veliki interes koji je ubrzo uslijedio.

burek3

burek4

T.B.

Učitati još
Zatvori