Francuska modna ikona ima svoj blog

Poznata francuska modna ikona, nekadašnji model i muza Karla Lagerfelda, Ines de la Fressange, pokrenula je blog u svojoj 57. godini života. Žena koja inspirira mnoge fashionistice svojom jednostavnošću i onim istinskim francuskim ‘je ne sais quoi’ tako će sada redovito pisati o stvarima koje voli i preporučati ih na svojoj stranici lalettredines.com.

Ines de la Fressange

Ines također kaže kako je ‘četvrtak nova nedjelja’ i ako se pretplatite na njezin newsletter, svakog četvrtka primat ćete novosti s bloga. ”Bilježnice, Instagram, Twitter, više ne znam gdje bih čuvala sve što slučajno otkrijem u svojim pariškim šetnjama i izlascima… Bilo mi je potrebno neko veće mjesto – newsletter. U ‘Pismima Ines’ možete čitati o malim dućanima starima preko sto godina, restoranima koji su postali moje kantine, odličnim obrtima gdje se znaju brinuti za Vivier i Louboutin cipele, idejama za uređenje stola, filmovima, knjizi koja otkriva velike brendove na Internetu, palači u Indiji, kako ostvariti cijeli look za 70 eura…” piše Ines.

inesblog3

Ima li išta bolje od toga da čitate o francuskom stilu iz prve ruke? Iako je blog zasad samo na francuskom jeziku, vjerujemo kako to neće spriječiti obožavateljice modne ikone da ga prate.

Foto: Splash Images/Screenshot

0