Postanite zvijezda Burberry blagdanske kampanje

Britanska modna kuća, Burberry, predstavila je projekt “Burberry booth” koji njihovim kupcima daje priliku da postanu dio zvjezdane postave Burberry blagdanske kampanje.

Naomi-Campbell-in-the-Burberry-Festive-Film,-shot-by-Burberry

Burberry booth funkcionira tako da uz pomoću najnovije video-stitching tehnologije omogućava kupcima da se pojave u 15 sekundnom segmentu blagdanske kampanje brenda inspiriranim britanskim nagrađivanim filmom Billy Elliot. Video je napravljen na način da kupci poskakuju u koreografiji već poznatog Burberry advertorijala, a zatim se taj dio ugrađuje u sami film.

James-Bay-in-the-Burberry-Festive-Film,-shot-by-Burberry

Nakon što su napravili svoj personalizirani spot, “Burberry booth” kupcima šalje kopiju videa koja se može dijeliti na društvenim mrežama i pogledati na YouTube platformi. Svaki je spot, naravno, popraćen soundtrackom kampanje, pjesmom “Cosmic dancer” grupe T-Rex. Zajedno s lansiranjem ove inovativne opcije, Burberry je na svom YouTube kanalu objavio i kratki film u kojem postava njihovog plesnog blagdanskog spota priča o iskustvima sa snimanja. James Bay, Naomi Campbell, James Corden, George Ezra, Rosie Huntington-Whiteley i Julie Walters otkrivaju kako je to bilo skakati po trampolinu te također dijele i nekoliko savjeta za najefektnije skokove.

James-Corden-in-the-Burberry-Festive-Film,-shot-by-Burberry_001

Julie-Walters-in-the-Burberry-Festive-Film,-shot-by-Burberry

George-Ezra-in-the-Burberry-Festive-Film,-shot-by-Burberry

Rosie-Huntington-Whiteley-in-the-Burberry-Festive-Film,-shot-by-Burberry

Romeo-Beckham-in-the-Burberry-Festive-Film,-shot-by-Burberry

0