5 poslovnih lookova s kojima ulazimo u 2018.

5 poslovnih lookova s kojima
ulazimo u 2018.

Početak nove godine još jednom se istaknuo kao savršeno vrijeme za nekoliko jednostavnih promjena. Između bolje prehrane i aktivnijeg života, na samom vrhu gotovo svakog popisa novogodišnjih želja i odluka, našle su se dvije različite i samo naizgled nepovezane odluke: novi poslovni ciljevi te želja za osvježenjem garderobe i looka. Ipak, spajanjem poslovnih i modnih ciljeva za novu godinu stvara se nova novogodišnja želja. Savršeni odgovor na nju donosi nekoliko novih poslovnih kombinacija koje će nam donijeti novi nalet samopouzdanja.

POSLOVNE KOMBINACIJE ZA NOVU POSLOVNU GODINU

Kad govorimo o poslovnom odijevanju, s klasicima nikad ne možete pogriješiti. Poslovna garderoba kreirana oko klasičnih silueta i neutralne palete boja ponekad će se na prvu učiniti monotonom. Ipak, nove siluete i zanimljivi detalji u kombinaciji s najfinijim materijalima stvorit će efektne poslovne komade zadržavajući njihovu eleganciju i jednostavnost.

U nastavku smo izdvojili savršene kombinacije za početak još jedne uspješne poslovne godine koje poznatim poslovnim klasicima daju novi look inspiriran trendovima. Osim što donose odlične ideje za svaki radni dan u tjednu, ove poslovne street style kombinacije ističu i pet ultimativnih poslovnih klasika s modernim pomakom koji stvaraju savršenu mini garderobu za novu poslovnu godinu.

ODIJELO: KLASIK U NOVOM IZDANJU

PAPER BAG HLAČE: KLASIK INSPIRIRAN TRENDOVIMA

STATEMENT KOŠULJA: UPEČATLJIVO LICE KLASIKA

MIDI SUKNJA: SVESTRANI KLASIK S DOZOM ŽENSTVENOSTI

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

PLAVE TRAPERICE: OMILJENI LEŽERNI KLASIK

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori