Poslovna elegancija brenda DeLight

Poslovna elegancija brenda DeLight

DeLight_01

Modni dvojac koji se nalazi iza brenda DeLight, Ivan Friščić i Željka Molnar, predstavili su svoju poslovnu kolekciju koja koketira s damskom elegancijom. Pod fotografskim vodstvom Filipa Koludrovića, ispred objektiva se kao zaštitno lice našla Dunja Tadić kao savršen primjer žene kojoj je kolekcija namijenjena. Stvarna poslovna žena s uspjehom koji ostavlja bez daha te je svakodnevna inspiracija brojnim poslovnim ženama (i onima koje se na taj put tek spremaju) u čitavoj regiji.

DeLight_04

Krojevi iz kolekcije laskaju svakom tipu tijela i građe te naglašavaju najbolje i na diskretan način sakrivaju pokoju manu. U prvom planu su funkcionalnost samih komada i njihova kvaliteta koji garantiraju udobnost i nesmetano kretanje tijekom čitavog dana namijenjenih zauzetoj poslovnoj ženi. Od njezine prve jutarnje kave, preko nekoliko sastanaka tijekom dana i večeru nakon posla, DeLight usklađuje sve potrebe za udobnošću i elegancijom primjerenima svakoj situaciji.

DeLight_02

Kolekcijom, kao i uvijek, dominiraju prirodni i kvalitetni materijali kao što su hladna vuna, pamuk, devina dlaka, vuna, viskoza i brokat, a komadi se s lakoćom kombiniraju.

‘’Glavna inspiracija poslovne kolekcije nam je bila geometrija uz pomoć konstrukcije. Željeli smo postići da naizgled jednostavan komad sama konstrukcija učini drugačijim, a posebnost se dobila korištenjem zanimljivo i elegantno izvedenih ušitaka, rezova u materijalu, preklapanja materijala i bogatih nabora. Veliku pozornost pridajemo krojevima i njihovoj kvaliteti kao i samom materijalu, što uz dizajn čini konačan rezultat.

DeLight_06

Krojevi koje stvaramo laskaju figuri, a konstrukcijski su dovedeni do savršenstva. Žena koja će nositi naše komade naša je najveća inspiracija. Bitno nam je da je naša odjeća zaista usrećuje, zabavlja i da u njoj u potpunosti uživa. Ivan i ja i dalje vidimo ženu kao glamuroznu divu koja teži eleganciji, profinjenosti i pomaknutoj klasici. DeLight dama s našom odjećom pametno gradi svoj ormar i stil i tako ostavlja dojam na svoju okolinu. ’’, pojasnila je viziju kolekcije Željka Molnar.

DeLight_05

DeLight pokazuje kako poslovno odijelo ne mora biti dosadno i monotono, već se poigrava s uzorcima i motivima muha koji izgledaju iznimno luksuzno, a ujedno vrlo profesionalno. Ipak, za one malo manje hrabrije, nudi se i elegancija crnog odijela kombinirana s kultnom bijelom košuljom. Ovi komadi odaju dojam “power suita” – odijela kojim ćete ostaviti dojam. Poslovne haljine klasičnog su kroja u puderastim i ružičastim bojama, crnim i svim tonovima, baš kao i sakoi koji poprimaju sasvim novo lice zahvaljujući naglašenom struku i detaljima u vidu remena.

DeLight_08

Kaputi i suknje daju pravu injekciju kolorita svojim intenzivnim ružičastim i ljubičastim bojama za ljubiteljice statement looka i beige i sivih nijansi za klasičarke. U kolekciji se također nalaze i raskošne suknje od brokata pepita uzorka koje komplimentiraju s elegantnim topovima i damskim košuljama.

DeLight_07

Za stylinge je i ovoga puta bila zadužena Barbara Repe, izvrstan make-up je odradila Ines Krajinović, a elegantne frizure Ivan Pervan za Ruža Institut Kerastase, dok je asistentica snimanja bila Anamarija Dropuljić.

Kolekcija će biti dostupna u DeLight trgovini u Maksimirskoj 27 od 8. ožujka.

DeLight_09

DeLight_10

DeLight_03

Učitati još
Zatvori