Zabavna suradnja Poppy Delevingne i modnog brenda Levi’s

poppy levis

Kao nezaobilazna gošća većine festivalskih događanja u Engleskoj i SAD-u, Poppy Delevingne kroz godine je naučila mnogo toga o stilu koji se fura na koncertima velikih glazbenih faca. I upravo je dašak tog stila odlučila prenijeti i svojim obožavateljima, kada se odlučila za zabavnu ljetnu suradnju s modnim brendom Levi’s.

Poppy je s Levi’som omogućila kupcima da kreiraju jedinstvene traper komade i ukrase ih izvezenim šarenim zakrpama na koje je stavila svoj potpis. Njima se mogu ukrasiti traper jakna – inače omiljeni komad Poppy Delevingne za festivalske dane, traper šorc ili klasične traperice, a usluga je dostupna u Levi’s Tailor Shopu, koji je u formi pop-upa otvoren u londonskoj robnoj kući Selfridges sve do 8. kolovoza.

poppy levis2

Poppy Delevingne x Levi’s

Osim mogućnosti personalizacija Levi’s komada koji zatim postaju jedinstveni, Poppy i Levi’s osmislili su još niz usluga uz koje će svatko moći kreirati svoj savršeni denim look, pa čak i donijeti svoje stare traperice u shop i ondje ih ‘stručno’ poderati ili transformirati u šorc.

Foto: Selfridges

0