Najnoviji modeli Police sunčanih naočala

Police

Različitih boja i oblika, ali uvijek vrhunske kvalitete, Police sunčane naočale za ljeto 2017. dobile su elegantno pojačanje kroz četiri nova modela za sunce, koje je talijanski brend lansirao za sve ljubitelje odvažnog i jedinstvenog looka.

Besprijekoran spoj suvremene tehnologije i retro dizajna rezultirao je atraktivnim oblicima i decentnim detaljima koji će vas pratiti iz sezone u sezonu. Revolucionaran koncept i nepogrešiv osjećaj za stil nastavljaju njegovati tradicionalnu kvalitetu talijanskog dizajna koji uspješno kombinira vječnu klasiku s trendi motivima.

Police

Hit Police modeli za ljeto 2017.

Nove zvijezde ženske kolekcije kombiniraju klasične siluete s urbanim detaljima poput blago mačkastih okvira uzorka kornjačevine koji vire iza ultralaganog mat metala. Zaobljene linije i ukrasni elementi na krilcima vodeći su trendovi sezone. Kada se spoje sa staklima vrhunske kvalitete i atraktivnim bojama poput zlatne, srebrne i tamnoplave, postaju stilski pogodak.

Pogledajte ih u GALERIJI u nastavku:

Nove Police sunčane naočale za njega dolaze u dva minimalistička modela nadahnuta vintage oblicima i futurističkim linijama. Smeđa, siva i plava stakla zaštitit će pogled od štetnih UVA i UVB zračenja, istovremeno ostavljajući rafiniran dojam.

Pogledajte ih u GALERIJI u nastavku:

Police naočale nađite u Endi Centar u City Centeru one Zagreb i Split te u Arena Centru.

0