Podstavljene parke za zimu

parka-jakna-slider2

Popularnost parka jakni polako, ali sigurno seli i u zimsku sezonu, i to zahvaljujući modnim imenima koja su ovoj obožavanoj jesenskoj jaknici za najhladnije dane dali jedno novo ruho. Parke se sada nose s krznom, kojim je ispunjena njihova podstava i ukrašena kapuljača, vrlo su meke, tople i udobne, a k tome i dalje izgledaju vrlo cool.

Savršeno će se uklopiti u vaše dnevne kombinacije koje traže konkretniju jaknu koja će vas dobro ugrijati, a neke trendseterice ju nisu isključile ni kao opciju za večernje, formalnije stylinge. U ponudi trgovina vladaju modeli u boji koju najčešće povezujemo s parkama – maslinasto zelenoj, po zastupljenosti ju odmah slijedi kraljevski plava, a pojavljuju se i chic parke s cvjetnim uzorcima i čipkom ili one edgy vojničkog printa.

Alexa Chung, parka jakna

Alexa Chung

Pronaći ćete i zimske parke izvedene u vodootpornim materijalima, idealnim za kišne ili snježne dane, a želite li se svojim modelom istaknuti iz mase, birajte parku čije je krzno na ovratniku u kontrastnoj boji u odnosu na jaknu. High street brendovi već su se opskrbili upečatljivim, podstavljenim parka jaknama, a dizajnerska ponuda pogotovo ima nekoliko ‘statement’ modela koje vam donosimo u nastavku.

Foto: Instagram

0