Počela su sniženja luksuznih brendova na Net-A-Porteru

Počela su sezona sniženja, a u skladu s njima luksuzni brendovi su također snizili svoje cijene. Neke od trendi modela odjeće tako možete pronaći online i nesputano uživati u shoppingu. Putem web stranice net-a-porter možete pronaći mnoštvo dizajnerskih komada koje ćete moći nositi iz sezone u sezonu.

netaporterpost

Nas su osvojile trendi kombinacije odjeće, modnih dodataka i cipela koji variraju od onih ravnih do sandala s petom. Dominantan trend ove sezone svakako je naglašavanje uzorcima, printom i bojama, a ne nedostaje ni onih suptilnih. Dizajneri kao inspiraciju koriste mediteranski štih, boho stil, sedamdesete i klasične motive. Espadrille su popularnije no ikad, a ove sezone dolaze i u nešto višim varijantama, pa djeluju jako moderno i glamurozno.

Zemljane boje odlično nadopunjuju prirodne materijale i čine ih najpoželjnijim modelima za ovo ljeto. Rimljanke su se vratile u velikom stilu, dužinom do koljena, a slični modeli s trakama osvajaju fashionistice diljem svijeta.  Renomirani brendovi snizili su cijene za čak 50 % pa budite sigurni da nećete pogriješit ako si priuštite neku od kreacija zvučnih kreatorskih imena. Nije važno preferirate li ekskluzivne modne brendove i volite sanjariti da posjedujete neki od njih, inspirirajte se ovim modelima koji dolaze u znatno povoljnijim cijenama.

Foto: net-a-porter.com

0