Najljepše plisirane suknje iz kolekcije za jesen 2016

Plisirane suknje definitivno su zavladale trgovinama i ulicama ove sezone. Najpoželjniji komadi dolaze u metalik bojama, ali ako se ne želite isticati možete izabrati i jednostavnije materijale. Plisirana suknja izvrsno pristaje u formalnim i ležernim kombinacijama, a modne blogerice ju obožavaju nositi na obične bijele tenisice. Nabori na haljini kreiraju posebnu formu koja čini da suknja leprša oko vas. Odličan razlog da se u njoj osjećate poput prave dive.

Nose u svim dužinama, a najčešće su do koljena ili do poda. One su rezervirane za djevojke koje se žele istaknuti. U kombinaciji s bomber jaknom izgledat ćete poput prave kulerice, dok ćete kožnom bikerskom jaknom postići pravi ‘grunge’ buntovnički stil. Možete ju nositi na sve- od tankih majci do džempera i od tenisica do visokih potpetica. Plisirana suknja definitivno je komad za stilsku igru ove jeseni. Koje sve modele možete pronaći u trgovinama pogledajte u nastavku.

TOPSHOP

topshop

topshop-9

topshop-2

topshop-3

topshop-4

topshop-6

topshop-7

topshop-8

topshop-10

ZARA

zara-7

zara

zara-5

zara-6

zara-10

zara-8

zara-9

zara-2

STRADIVARIUS

stradivarius-2

stradivarius-1

H&M

hm-5

hm2

hm4

hm3

GUCCI

gucci

RHIÉ

rhie

SUNO

suno

PULL AND BEAR

pull-and-bear

pull-and-bear-2

STELLA MCCARTNEY

stella-mcartney

MISS SELFRIDGE

miss-self4

miss-self2

miss-self

BERSHKA

bershka-1

christopher-kane

MANGO

mng4

mng

mng-5

mng-1

ASOS

asos3

asos

asos1

asos-4

Foto: ZARA, H&M, MANGO, Lane Crawford, Net-A-Porter, Pull And Bear, Stradivarius, Bershka, Topshop, Miss Selfridge, Instagram

0