Decentan nakit je savršeni dodatak zimskom pletivu

Decentan nakit je savršeni
dodatak zimskom pletivu

Ispred nas je duga i hladna zima. Nekoliko posljednjih jesenskih dana iz naših će ormara po posljednji put izvući jesenske favorite. Ubrzo, sve hladniji dani okrenut će nas novoj garderobi i njezinim najtoplijim komadima. Uz topli kaput i čizme otporne na kišu i snijeg, unutar svakog zimskog ormara posebno mjesto zauzima pletivo. Od oversized kardigana u koje ćemo se umotati kao u toplu vunenu deku do elegantnih modela dolčevita i trendi džempera ukrašenih biserima, volanima, mašnama i natpisima, pletivo je klasik koji će još jednom obilježiti zimsku sezonu.

Od poslovnog looka do ležernih dnevnih kombinacija i onih najudobnijih vikend izdanja za uživanje u vlastitom domu, pletivo će osvojiti baš svaku zimsku kombinaciju. Kako bi iz kombinacije u kombinaciju osvježili izgled omiljenih komada pletiva poput sivog džempera ili crne dolčevite, i ove zime smo u potrazi za savršenim modnim detaljima. Kao najefektniji izbor ove se zime istaknuo onaj najdecentniji, jednostavan nakit.

DECENTAN NAKIT KAO SAVRŠENI DODATAK ZIMSKOM PLETIVU

Unutar kombinacija s toplim pletivom u glavnoj ulozi, decentan nakit donijet će istovremeno suptilan i efektan pečat zimskom looku. Od tankih ogrlica s sitnim privjeskom koje ćemo nositi zasebno ili u nekoliko nizova do tankih hoop naušnica i decentnog prstenja, nježni i krhki nakit bit će savršeni dodatak gruboj teksturi pletiva.

Kako nositi omiljene komade decentnog nakita s omiljenim modelom pletiva? Od nekoliko tankih ogrlica oko vrata do pomno izabrane kolekcije prstenja ili spoja različitih, ali jednako decentnih komada, u nastavku smo izdvojili odlične ideje naših omiljenih Instagram trendseterica.

Učitati još
Zatvori