Omiljena pletena torba u jesenskim kombinacijama

Omiljena pletena torba u
jesenskim kombinacijama

Pletena torba je ovog ljeta bila modni dodatak koji je osvojio svaki stil, ormara i outfit. Od prozračnih kombinacija za plažu do ležernih dnevnih outfita s trendi modelima trapera i elegantnih večernjih izdanja, pletena torba je savršeno nadopunila svaku trendi kombinaciju. Na uličnoj modnoj pisti, pješćanoj plaži ili pod zvjezdanim nebom, pletena torba bila je jedina konstanta unutar razigranog ljetnog looka.

Osim u klasičnom basket modelu kakav se još od početka sedamdesetih pa sve do danas ističe kao šarmantni favorit trendseterica poput Jane Birkin, Alexe Chung i Jeanne Damas, ljeto je pletenu košaricu donijelo u nekim novim, trendi modelima. Veliki pleteni cekeri savršeno su odigrali ulogu torbe za plažu ili shopping, dok je mala okrugla pletena torba postala nezaobilazni dio gotovo svake ljetne street style kombinacije. Dugo, toplo ljeto je iza nas, no pletene torbe ne idu nigdje.

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

PLETENE TORBE U JESENSKIM KOMBINACIJAMA

Iako pletena torba odiše ljetom, brojni modeli koje je donijela ljetna sezona pronaći će svoje mjesto i unutar jesenske garderobe. Zanimljivi spoj tekstura pletene torbe, mekog pletiva i omiljenog para traperica stvorit će savršenu ležernu kombinaciju. Dašak ljetne bezbrižnosti pletene torbe unijet će i u omiljenu jesensku poslovnu uniformu, klasično odijelo u trendi bojama i kariranom uzorku. Kombinacija lepršave haljine i pletene torbe koja je obilježila ljeto svoje će jesensko izdanje nadopuniti kožnom jakom ili balonerom i gležnjačama.

Objavu dijeli Tonya Smith (@themoptop)

Da će pletene torbe biti jednako efektan modni detalj ove jeseni uvjerile su nas i popularne trendseterice. Unutar svojih prvih jesenskih street style kombinacija it djevojke svoje su pletene košarice ukrasile sa svilenom maramom i spojile s jesenskim klasicima i najnovijim trendi komadima. Nekoliko ideja kako ove jeseni nositi omiljenu ljetnu torbu za vas smo izdvojili u nastavku.

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Objavu dijeli Adenorah (@adenorah)

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Objavu dijeli Haley Boyd (@haleboyd)

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Učitati još
Zatvori