Pjevačica grupe Pavel u modnoj kampanji hrvatskog brenda

Pjevačica grupe Pavel u modnoj
kampanji hrvatskog brenda

antonija matkovic seric (3)

Antonia Matković Šerić, pjevačica poznate grupe Pavel, našla se u glavnoj ulozi nove modne kampanje hrvatskog brenda Carol iza kojeg stoji dizajnerica Klara Ivanović. Nova kolekcija ispunjena je koloritnim motivima koji su ručno oslikani na tkanine, a inspiraciju za ovu kolekciju dizajnerica je pronašla u magnolijama i rajskim pticama te njihovoj gracioznosti i ljepoti. U cijelu priču idealno se uklopila upravo Antonia, svojom profinjenom ljepotom i karakterom.

antonija matkovic seric (4)

”Cvjetovi magnolija kao oslikani motiv simboliziraju ljepotu, bogatstvo i ženstvenost. Kombinirajući te elemente s predivnim tkaninama poput muslina, svile, žoržeta, čipke i satena, dobili smo spoj koji savršeno opisuje “Carol” ženu”, komentirala  je Klara Ivanović. Slavonka s biogradskom adresom sklonost prema crtanju i slikanju gaji oduvijek, a dugogodišnje oslikavanje tkanine postao je njezin prepoznatljiv modni izričaj. Klara Ivanović svoj rad predstavljala je pod imenom „Carol“ na brojnim hrvatskim modnim manifestacijama, a njezine kreacije možete kupiti i online.

Fotografije nove kampanje potpisuje John Pavlish, make-up Petra Sever, a  styline kose Branka Trohar za Boye by BBK. Više informacija o brendu Carol možete pronaći i na službenoj Facebook stranici.

antonija matkovic seric (5)

antonija matkovic seric (6)

antonija matkovic seric (7)

antonija matkovic seric (8)

antonija matkovic seric (9)

antonija matkovic seric (10)

Učitati još
Zatvori