Pinterest predviđa trendove u 2017.

Pinterest predviđa trendove u 2017.

Statement traperice

@zinafashionvibe

Ulaskom u novu godinu iza sebe smo već ostavili neke od najpopularnijih trendova prethodne godine. Nakon što su istaknuti najbolji brendovi, trendovi i dizajneri u 2016., modni svijet sada se okreće prema novoj godini, a pitanje koje se nameće je koji će nas trendovi slijediti u 2017.? Omiljeno virtualno mjesto za traženje inspiracije i maštanje o savršenom domu i ormaru, popularni Pinterest s bilijunima fotografija istaknuo se kao pravo mjesto u potrazi za nadolazećim trendovima.

Pinterest trendovi 2017.

@anaiseleni

Pinterestov tim koji se bavi proučavanjem popularnosti pojedinih trendova i predviđanjima koji će trendovi doživjeti porast popularnosti, zadržati je ili izgubiti, okrenuo se prema prošlosti i analizom interesa njihovih korisnika u 2016. ponudio moguće trendove za godinu u koju smo tek zakoračili. Kriteriji koje su slijediti bili su porast interesa za određenu temu, kritična masa koju predstavlja više od pola milijuna spremanja teme i znatni porast u posljednjih nekoliko mjeseci. Osim popularnih komada unutar ormara, Pinterestovo godišnje predviđanje trendova, poznato kao Pinterest 100 donosi i vjerojatne trendove u uređenju interijera, omiljene gastronomske i fitnes trendove te one u svijetu šminke i tehnologije.

Statement traperice

@thelimitsofcontrol

Iako rezultati istraživanja Pinterestovog tima nisu konačan odgovor na pitanje koje ćemo trendove obožavati tijekom 2017. godine, naše online želje između 10 bilijuna različitih modnih ideja i komada istaknule su 10 najpopularnijih. Predviđanja Pinteresta nisu donijela velika iznenađenja. Zvonasti rukavi kao idealna jesenska alternativa za popularnu off-the-shoulder siluetu u drugoj polovici prošle godine doživjeli su porast interesa od 300%.

Pinterest trendovi 2017.

@pheobesoup

U svijetu trapera, osim hlača širokih nogavica kao novog it para, istaknuo se trend personaliziranih traper komada. Različiti savjeti kako na jednostavan način transformirati omiljeni par hlača, prišivci i znače doživjeli su neočekivano veliki porast popularnosti kod korisnika interesa.

Statement traperice

@meganellaby

Trendovi koji su privukli našu pažnju u posljednjih nekoliko mjeseci prošle godine, prema predviđanjima Pinteresta uspješno će ju zadržati i povećati u 2017. Trend komada inspiriranih pidžamama poput popularnog pidžama odijela i ogrtača nalik onom kućnom zajedno s backless modelima cipele poput Gucci loaferica, koje su osim Pinteresta osvojile i Instagram, ostat će u društvu najpopularnijih i najpoželjnih komada.
@ultrvlnc_blog

@ultrvlnc_blog

Uz slip haljine i majice s natpisima koje će zadržati svoju popularnost i mjesto u našim ormarima i u 2017. godini, brojni obožavatelji i korisnici Pinteresta u 2016. najavili su nekoliko novih trendova. Nakon komada inspiriranih 70-im godinama i povratku trendova iz 9o-ih, čini se da su komadi inspirirani 80-im godinama prošlog stoljeća ti koji će sljedeći zavladati ormarima brojih nostalgičara, dok će trend monokromnih kombinacija biti obojan neutralnim bojama poput boje devine dlake.
Beretka camel boje

@galagonzalez

Ostatak Pinterestovih sto za 2017. godinu pogledajte ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori