Omiljeni lančići s oblakom

Omiljeni lančići s oblakom

perleraj-oblak-2

Kada se pažljivo bira, nakit s lakoćom postaje dio vas, integralni komadić osobnosti i prepoznatljivi pečat. Tada čak i minimalistički nakit priča vrlo glasnu priču, nježno izviruje ispod ovratnika majice ili bluze, zabljesne pod određenim kutem i privuče itekako veliku pozornost na sebe. I što je najbolje, nikad ga ne morate skidati.

perleraj-oblak-3

Baš su takvi i ‘invisible’ lančići s prepoznatljivim motivom oblaka dizajnerice Katarine Radnić koja stoji iza brenda Perleraj. Nesumnjivo ste ih već zapazili i poželjeli, gotovo nevidljivo i neodoljivo sjedaju na ključnu kost, zakačeni na prozirnu nit, točnije flaks.

Perleraj lančići (kao i narukvice, ali one su već druga priča) mogu se slagati po želji. Pripadajući kamenčić može biti najrazličitijih oblika i boja, može biti minijaturni biser, velika suza ili nasmiješeni polumjesec itd. te se kombinirati sa srebrnom i zlatnom bojom oblaka. Osim nevidljivih ogrlica, u ponudi su i one ‘vidljive’, s pozlaćenim lančićima, a na oblak je moguće i ugravirati slovo s posebnim značenjem.

perleraj-oblak-7

Sve to možete istražiti na Facebook stranici brenda, doznati koja su prodajna mjesta i po dogovoru naručiti svoj primjerak.

Foto: @perleraj_jewelry

Učitati još
Zatvori