Nina Mia Čikeš nosi komade poznatog brenda Paul and Joe Sister

Paul and Joe Sister

Paul and Joe Sister u bon ton store & galleryju

U zagrebački bon ton store & gallery stigla je nova kolekcija popularnog brenda Paul and Joe Sister. Sestrinskoj liniji brenda Paul and Joe ime odlično pristaje. Ležernija, i pristupačnija varijanta prve linije nudi čiste i jednostavne linije udobne pletenine idealne za svakodnevne kombinacije. Tu je i sivo odijelo koje čine blejzer muškog kroja i super popularne coulotte hlače nosivo u bezbroj prilika.

Paul-and-Joe-Sister-1

Tamno plava je nova crna, pa tako kolekcijom prevladavaju komadi upravo u toj boji,  a “adriatic vibe” karakterističan za bon ton vidi se u mornarskim detaljima na super udobnoj dolčeviti.

Paul-and-Joe-Sister-2

Komade iz kolekcije prva je imala priliku isprobati mlada arhitektica koja se često nalazi na listi najbolje odjevenih – Nina Mia Čikeš, a njene favorite pogledajte u editorijalu koji je snimila Nadja Božić. Ovaj francuski chic i nenametljiva elegancija dostupni su u bon ton store & gallery-ju, koji se nalazi na adresi Preradovićeva 34, Zagreb te na društvenim mrežama facebook.com/bontongallery i instagram.com/bonton_croatia.

Paul-and-Joe-Sister-4

Paul-and-Joe-Sister-5

Foto: Nadja Božić

0