Pariške ulice pune su ovih stylish proljetnih jaknica
Pariške ulice pune su ovih stylish proljetnih jaknica

Pariške ulice pune su ovih
stylish proljetnih jaknica

Posljednjih dana scrollanja po Instagramu nam se pojavljuju stylish djevojke koje nose zanimljive jakne. Nakon što ih se zaredalo nekoliko, shvatili smo da njušimo novi mikro trend. Jasno, ovaj trend pogađate, postavlja se na francuskim ulicama. Tko će drugi diktirati modnim svijetom nego uvijek uglađene i sređene Francuskinje. Kao što to obično biva i u drugim stvarima, trendovi koji se pojavljuju u modnim Mekama, vrlo brzo usvajaju se i drugdje. Tako bi ovaj trend mogao stići i vrlo skoro kod nas. E sad, o kakvim proljetnim jaknicama mi pričamo? – Patchwork jakne u bojama i to s cvjetnim uzorkom modni su pick koji svakoj basic modnoj kombinaciji daje dodatnu vrijednost.

Patchwork jakne kao novi mikro trend

Vikend iza nas, pun sunca, konačno nam je omogućio da izvadimo nešto laganiju odjeću i proljetne jakne. Iako se već s ponedjeljkom i kišom situacija promijenila vrlo skoro vratit će nam se visoke temperature i najdraže sunce. Baš za te dane patchwork jakne bit će odličan izbor. Francuskinje su nam vječna inspiracija. Ne znamo do čega je to, ali uvijek izgledaju kao milijun dolara. Kod njih je vrlo često manje više pa su omiljeni jeans i basic majica neizostavni dio garderobe. Kako bi začinile svoje jednostavne kombinacije odlučile su odabrati jedan poseban komad kao što su ovakve prošivene jakne s cvjetnim motivima i živih boja.

Za kombinaciju traperica, basic bijele majice i patchwork jakne kao točka na i dovoljna je kvalitetna kožna torba i spremne ste za tren. Ako želite biti malo više casual, ovu modnu kombinaciju možete nositi na trendi tenisice. Za poslovni i možda malo više romantični look dodatak balerinki ili mokasinki bit će odličan izbor. Osim na jeans, ovakve cvjetne prošivene jakne ljube se i s bijelim hlačama. S njima ćete ovom modnom looku udahnuti još više ljeta. A sve što želimo je da nam ljeto dođe što prije. Dok vam u nastavku prezentiramo nekoliko inspiracija za kopiranje francuskog stila pjevušimo u sebi “Dođi nam dođi, opet nam dođi, ljeto najdraže…”!

patchwork jakne
Manoush
patchwork jakne
Cyrillus
patchwork jakne
Woolrich
patchwork jakne
Etro
patchwork jakne
Mango

Foto: Mango, Farfetch, Cyrillus, Manoush, Instagram (@jeanne_andreaa, @julia_benzy)

Učitati još
Zatvori