Kombinacije za ljetne tulume

Kombinacije za ljetne tulume

Ljeto je u punom zamahu, a do izražaja napokon dolaze svi oni komadi koje smo čuvali za najtoplije dane. Neke nove ovih smo dana čak i dodali u garderobu, zahvaljujući aktualnim sniženjima, te jedino što preostaje je osmisliti kako spomenute komade nositi u ovoj sezoni.

U potrazi za inspiracijom, zavirili smo na često posjećene Instagram profile. Ondje smo pronašli niz ljetnih party kombinacija, koje bi i vama mogle poslužiti kao nadahnuće za ljetne dane i večeri.

Party kombinacije za ljeto 2017.

Čak i ako vam prethodi neka formalnija prigoda, dobra je vijest da ljetne party kombinacije sa sobom nose onu dozu ležernosti koju svi volimo u najtoplijim danima. Haljine su od laganih, mekih i prozračnih materijala te nam lako omogućuju slobodan pokret u njima. Krase ih tanke naramenice, duboki izrezi, volani i preklopni detalji. Jednobojne ili s printom, izbor je samo na vama. Alternativu haljinama pronaći ćete u kratkim kombinezonima, koji će otvoriti pogled na noge i biti zabavan izbor za koktel zabave. Čak i jeans ljeti prolazi, pogotovo u kombinaciji s nekim chic party topom. A ljetni styling koji će funkcionirati od jutra do večeri, uključuje kombinaciju ženstvene suknje i prozračne bluze. Za kraj, sve začinite parom sandala, espadrila ili čak – tenisica.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori