Oysho modeli u kojima bismo voljeli provesti cijelu jesen

Oysho jesen 2017.

Oysho

Sve hladnije večeri i sve češći kišni dani polako će nas uvesti u jesensku sezonu. Nakon dugog toplog ljeta čiji su nas sunčani dani mamili na izlazak iz kuće i probudili želju za putovanjem na neke nove destinacije, početak jeseni vraća nas poznatoj rutini. Osim što donosi dane ispunjene brojnim obavezama, na kraju prohladnog ili kišovitog dana jesen donosi i omiljene cosy rituale. Uz čašu vina ili šalicu čaja, nekoliko svijeća i najmekaniju deku, savršeni kraj svakog jesenskog dana donosi i cosy kućna uniforma. Brend Oysho za nadolazeću jesen pripremio je predivnu kolekciju koja u jesenski cosy look unosi dašak elegancije.

Oysho jesen 2017.

Oysho

OYSHO KOLEKCIJA DONOSI ELEGANCIJU U COSY UNIFORMU

Nova Oysho kolekcija donosi poznate cosy klasike u njihovom najudobnijem i najelegantnijem izdanju. Jednostavnih linija i krojeva unutar kojih ćete se osjećati udobno i nesputano, jesenski Oysho komadi stvaraju novu cosy uniformu kojoj je teško odoljeti. Nježni pastelni tonovi maslinaste, ružičaste i sive boje naglašavaju romantičan karakter svilenih slip spavaćica i tankih kućnih ogrtača. Uz pastelnu paletu boju, Oysho jesenski komadi u kojima ćete poželjeti provesti svaki slobodan trenutak unutar svoja četiri zida donose ugodne i lagane materijale koji će spojeni s modelima dugih rukava ili s prebačenim kućnim ogrtačom stvoriti savršene ležerne kombinacije za početak jeseni kada će još uvijek topli dani završavati sa svježim večerima.

Najnovije modele koji ove jeseni unose eleganciju i romantičan izgled u svima omiljenu najudobniju cosy uniformu pogledajte u nastavku, a pronađite u dućanima i online shopu brenda Oysho.

Oysho jesen 2017.

Oysho

Oysho jesen 2017.

Oysho

Oysho jesen 2017.

Oysho

Foto: Oysho

0