Najpoželjnije kratke traper hlače za ljeto

Niste spremni za ljeto ako u ormaru nemate savršene traper hlačice. OneTeaspoon ima baš takve, savršene traper kratke hlače, uvijek jednostavne i efektne za kombiniranje.

Popularni brend ove godine slavi sedamnaest godina od svog osnivanja. Jamie Blakey, osnivačica i kreativna direktorica, radila je tri posla kako bi mogla izraditi svoju prvu kolekciju odjeće, a naporan rad se isplatio jer su prvu kolekciju kupile čak 42 trgovine što je odredilo svijetlu budućnost OneTeaspoona.

Jamie za svoje kolekcije kaže da su buntovne i seksi s primjesom ‘old school rock & roll’ glamura. Velike i različite kolekcije zaista odišu jednim modernim fantastičnim stilom. Posebice njihove kratke traper hlačice koje su godinama na listi najboljih ljetnih komada brojnim poznatim osobama.

Prepoznate od strane svjestki poznatih osoba iz javnog života, OneTeaspoon kratke hlače postale su međunarodno poznata robna marka. S obzirom na njihovu popularnost, velike su šanse da hlačice postanu svojevrstan kult u svijetu traperica.

05e3a10efd6b1f9e2b4ea01aed2f87ad

Dostupni su online na nekoliko web lokacija od kojih su najpoznatije oneteaspoon.com, shopbop.com, Asos i Revolve.

0