onebyMarLu je zero waste brend za ljude i za njihove ljubimce
onebyMarLu je zero waste brend za ljude i za njihove ljubimce

onebyMarLu je zero waste brend za
ljude i za njihove ljubimce

onebyMarLu je zero waste inspire brend koji proizvodi odjeću ne samo za ljude već i za njihove ljubimce. Ima li boljega od toga da kišna i dosadna šetnja bude barem malo zabavnija ako vaša kabanica ima match s kabanicom vašeg psa?

onebyMarLu

Individualnost, sloboda pokreta, neopterećenost i udobnost su misli vodilje za sve što radi ovaj brend. Moderna žena za koju stvaraju jedinstvena je, nesputana, uvijek u pokretu, a originalnost, bezvremenski komadi i funkcionalnost ono su čemu teže. Uvijek drugačija i uvijek svoja, svaka je one by MarLu žena posebna i kreira svoj vlastiti trend. Orijentirani prema slow fashion-u i kvaliteti, njihova misija je stvoriti bezvremenske komade koje ćete obožavati i nositi godinama. Nama su posebno zapeli za oko oni koji su kreirani da odgovaraju s onima kreiranim za vaše kućne ljubimce. 

Za sve je “kriva” Žaža

Martina Luštein koja stoji ia brenda, nakon udomljenja Žaže, odlučila je ostvariti svoj dugogodišnji san o dizajniranju i proizvodnji stvari za kućne ljubimce. 

“Udomljavanje Žaže poklopilo se s ostvarenjem dugogodišnjeg sna o pokretanju vlastitog brenda. Od prve pseće kabanice,  preko prve igračke do prvog krevetića odlično smo se zabavile! Njezine su kabanice bile inspiracija za unisex kabanice za vlasnike pa sad modno usklađeni možete uživati u kišnim kapima.” – kaže Martina. 

Svaki njihov proizvod za kućne ljubimce pažljivo je promišljen kako bi zadovoljio sve njihove potrebe, bilo da se odmaraju, trče ili se igraju. U svemu tome Žaža ima najteži zadatak – isprobati svaki novi model prije nego on dođe do vas i vašeg ljubimca. 

Dizajn, kvaliteta i zero waste

Osim što paze na funkcionalnost i kvalitetu, veliku pažnju pridaju i dizajnu. U one by MarLu kabanicama neće ostati neprimijećeni, a među dizajnom i uzorcima kreveta, prostirki i jastuka lako ćete naći nešto što se uklapa u vaš interijer.

“Kao što se brinemo o kvaliteti odjeće koju proizvodimo, brinemo se i o kvaliteti života pa samim time i o okolišu. Pri krojenju svakog odjevnog predmeta postoji višak tkanine koji inače završava u otpadu. Razmišljajući kako maksimalno smanjiti taj otpad, inspiraciju smo našli u zero waste (bez otpadaka) pokretu.” – kaže Martina.

Zero waste je svjetski pokret koji promovira život bez stvaranja ikakvog otpada. Naglasak je na korištenju održivih materijala (staklo, drvo, metal) i izbjegavanju jednokratnih proizvoda (npr. plastične vrećice) ili onih manje kvalitetnih (npr. fast fashion odjeća). Cilj je da se smeće ne šalje na odlagališta otpada ili u spalionice te da ne završi u moru ili oceanu.

Inspirirani time, ostatke tkanina nakon krojenja koriste za izradu i punjenje igračaka za kućne ljubimce. Recikliranje je bio sljedeći korak koji se odlično uklopio u ovu priču pa su neke od stvari koje rade (torbe, njuškavci…) izrađene ili dorađene upotrebom recikliranih materijala. one by MarLu proizvodi do Vas stižu u višekratnim, pamučnim vrećicama koje možete koristiti u razne svrhe.

Učitati još
Zatvori