15 dizajnerskih komada koji su omiljeni putem online shoppinga

Popularnost online shoppinga zadnjih godina porasla je što zbog globalizacije i napretka tehnologije, kao i široke dostupnosti brendova, lakoće kupovanja i ubrzanog načina života.

guccipost2

Net-a-Porter je stranica koja je pokrenula svojevrsnu modnu revoluciju, danas prodaje najveća dizajnerska imena, a uz to nije samo web stranica, već pomno i izuzetno elegantno osmišljen koncept unutar kojeg danas postoje online editorijali, a i magazin Porter. Osim što je jedna od najposjećenijih stranica ovog tipa, Net-a-Porter je platforma za ostvarivanje želja fashionistica diljem svijeta. Natalie Massenet tako se pobrinula da modnu dovede na novu razinu, a lista napoželjnjijih dizajnerskih komada mijenja se iz sezone u sezonu. Nama su za oko zapeli modeli odjeće koji su najprodavaniji ovih dana, a iznenadio nas je i odabir žena diljem svijeta.

Dok u hladnijim nordijskim zemljama, žene više kupuju toplije komade, tipične za jesen, u jugoistočnoj Europi se prodaju kreacije renomiranih dizajnerskih imena, najčešće haljine i nakit te kozmetika. U online shopping-u vidljiv je utjecaj trendova, pa tako komadi koji su trenutno ‘in’ plijene i pažnju na online shopping stranicama. Hrvatice online najčešće kupuju tenisice, veste i kozmetiku. Donosimo vam 15 komada koje su trenutno najtraženiji i koje žene spremaju u svoje košarice putem online shoppinga.

Foto: net-a-porter.com

0