Okrugle torbe srpskog brenda M-ISHKA

Okrugle torbe srpskog brenda M-ISHKA

Mishka okrugla torba

Nakon što smo prošle godine sasvim slučajno naletili na Instagram profil M-ISHKA, oduševili smo se ljetnim espadrilama s predimenzioniranim mašnama koje kreira ovaj srpski brend. Njegovi modeli od brušene kože s ovim velikim detaljem brzo su osvojili žene u regiji, a M-ISHKA espadrile vidjeli smo i na modelima hrvatske dizajnerice Anamarije Brkić, kada je u sklopu modnog piknika prošle jeseni predstavljala svoju novu kolekciju.

Mishka materijali za torbe

M-ISHKA nam dakle na ovim prostorima nije nimalo strana, zbog čega nas dodatno veseli novi proizvod koji dolazi iz ove vrijedne i kreativne beogradske radionice. Novost su, naime, okrugle torbe, koje su trenutno ogroman trend u svijetu i uvjerljivo će vladati proljetnom sezonom, a M-ISHKA ih za novu sezonu priprema u nizu romantičnih boja. Na Instagramu brenda, naš je pogled privukao sivi model od baršuna, koji je promjera 30 centimetara i dolazi s kožnom ručkom. Prati ga podjednako ljupka zaštitna vrećica s baršunastom trakicom, kako bi ova posebna torba, čak i kada nije s vama uvijek bila na sigurnom.

Mishka materijali za torbe 2

Dizajnerica koja stoji iza brenda ovih dana intenzivno radi na ovoj novoj kolekciji i dodavanju novih modela okruglih torbi, a dotad kroz fotografije daje male ‘teasere’ materijala i detalja koji će ovu kolekciju učiniti posebnom. M-ISHKA novosti pratite na Facebooku i Instagramu brenda.

Mishka okrugla torba 2

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori