Najelegantniji komad sezone – ogrlica s jednim biserom

Najelegantniji komad sezone –
ogrlica s jednim biserom

Sveprisutni biseri

Biserne ogrlice su se oduvijek smatrale simbolom elegancije i jedan od must have komada u kutijici nakita svake prave dame. No, kako se moda mijenja, tako dolaze i odlaze ispod svjetla reflektora. Prije par godina niske bisera bile su nezaobilazne, čak i u potpuno lažnom, plastičnom obliku, a danas ćemo ipak taj klasik zamijeniti drugim komadima.

Biseri se i dalje nose, ali u drugačijim oblicima. Ove sezone konkretno su baš u jakom fokusu na pletivu, košuljama, suknjama, ali i obući – najrazličitijim čizmama te cipelama na petu.

A post shared by Petra (@pepamack) on

Nakit s biserima

Što se tiče nakita, prstenje s minijaturnim biserima je divna alternativa nekom drugom kamenju, a nama je za oko zapela i ogrlica samo s jednim biserom. Na tankom zlatnom ili srebrnom lančiću zaista se ističe u masi drugog nakita, savršena je kao samostalni komad ili u kompletu s drugim ogrlicama, prateći trend layeringa.

Biseri mogu biti pravilni i nepravilni, manji ili veći, a lančić duži ili kraći, no odlično je kako god okrenete – uklopit će se i u dnevni ili večernji look. Tko zna, možda postane baš vaš signature piece. U nastavku fonosimo par primjeraka divnih ogrlica s jednim biserom koje možete naručiti iz web-shopova diljem svijeta.

Foto: Instagram, Mejuri, Adornmonde, Etsy, Boutique Minimaliste

Učitati još
Zatvori