Odličan dizajnerski pop up u Botaničaru ove subote

Odličan dizajnerski pop up u
Botaničaru ove subote

Citoyenne K (haljina) i Mica Torbica (torba)

Citoyenne K (haljina) i Mica Torbica (torba)

Subota ujutro je kao stvorena za šetnju gradom, ispijanje kave na suncu, a začiniti ju možete i posjetom Botaničara i pop upa dviju zanimljivih hrvatskih dizajnerica – Mice Torbica i Citoyenne K. Iako djeluju odvojeno, njihovi komadi se toliko dobro nadopunjuju da se već sada počinju sagledavati kao modni dizajnerski tandem.

Na sceni obje djeluju već dulji niz godina i poznate su po svojim originalnim, nosivim i elegantnim komadima i kolekcijama. Mica Torbica potpisuje ručno rađene torbe i ruksake koje odlikuje savršena konstrukcija, najkvalitetniji materijali i njezin specifičan kreativni potpis. Citoyenne K je brend koji donosi jednako zanimljive odjevne komade koje, pak odlikuje multifunkcionalnost, zanimljivi, pomalo pomaknuti krojevi koji odišu romantikom i ženstvenošću. Oba brenda povezuje bezvremenost tako da koji god da komad zajedno uparite dobit ćete modnu kombinaciju toliko originalnu da posve odolijevaju prolaznim trendovima i s punim opravdanjem ćete ih moći nositi godinama, ako ne i desetljećima nakon što ste ih iskombinirali.

Citoyenne K (haljina) i Mica Torbica (torba)

Citoyenne K (haljina) i Mica Torbica (torba)

Njihovu ponudu moći ćete vidjeti, a i zavaljeni u jedne od najudobnijih fotelja, uz kavu se opustiti sutra od 11 sati u Botaničaru. Sve informacije o pop upu možete saznati na Facebook stranici.

Citoyenne K

Citoyenne K

Mica Torbica

Mica Torbica

Foto: Ivan Hrkas i Mica Torbica

Učitati još
Zatvori