Novogodišnje kombinacije, a nisu haljine

@meganellaby

@meganellaby

Novogodišnji tulum vrijeme je kada se iz ormara izvlači najljepše i najraskošnije ruho koje će zasjati u novogodišnjoj noći i osvojiti plesni podij. Iako je, kada govorimo o kombinacijama za doček nove, haljina omiljeni odabir mnogih žena, ona zasigurno nije jedini. Ono što će haljinu nerijetko nametnuti kao logičan odabir za novogodišnji tulum činjenica je da haljina ostavlja dojam sređenosti i sama donosi cijelu kombinaciju jer uz haljinu modni dodaci su sve što vam zapravo treba. Iako se odabir svečane novogodišnje kombinacije čini kompliciraniji i zahtjevniji ako izađemo iz okvira haljine, kombinacije s hlačama kao ključnim komadom mogu biti jednako svečane i sređene i najvažnije jednako jednostavne za kombiniranje. Ako ne volite haljine i suknje ili ih ovaj doček želite preskočiti i nositi nešto drugačiji, u nastavku vam donosimo nekoliko jednostavnih i nepogrešivih kombinacija u kojima ćete u novu godinu ušetati u hlačama i pritom izgledati odlično. Većina komada vrlo vjerojatno se već nalazi u vašem ormaru.

KOMBINEZON

Novogodišnje kombinacije s hlačama

@fakeleather

Jednako poput haljine, kombinezon donosi jednostavnost i cijelu kombinaciju i jednom komadu odjeće. Ako je kombinezon jednak haljini, onaj u crnoj boji elegantan je i svevremenski poput male crne haljine i izbor kojim ne možete pogriješiti, a crveni ruž, zlatne cipele i čaša šampanjca bit će sve što će vam uz njega trebati kako bi novu godinu dočekali u stilu.

Novogodišnje kombinacije s hlačama

@lucywilliams02

BARŠUN

Novogodišnje kombinacije s hlačama

@lucywilliams02

Baršun je ove godine zavladao zimskom sezonom. Raskoš njegove teksture odlično će pristajani novogodišnjoj noći, a obzirom da su police luksuznih i high street dućana ispunjene upravo baršunastim komadima potraga neće predugo potrajati. Baršunasti komadi lako će se kombinirati s jednostavnim siluetama i basic komadima, a za one hrabrije baršunasto odijelo istaknut će se kao idealan spoj trendi komada i nepogrešive klasike.

Novogodišnje kombinacije s hlačama

@zinafashionvibe

DRAMATIČAN TOP SA SJAJEM METALA

Novogodišnje kombinacije s hlačama

@meganellaby

Crnim hlačama ili trapericama top u boji metala bit će dovoljan kako bi njihov ležeran izgled transformirao u onaj mnogo dramatičniji i primjereniji uzbudljivoj novogodišnjoj noći. Upečatljivi top obožavat će jednostavnost tako da birajte modne dodatke minimalnog izgleda, a kosu ostavite raspuštenu, u blago razbarušenim valovima. Iako ćete izgledati sjajno, kombinacija topa u boji metala i basic hlača pobrinut će se i da se osjećate ugodno i slobodno u svojoj odjeći.

Novogodišnje kombinacije s hlačama

@alicezielasko

KLASIČNO ODIJELO

Elegantno crno odijelo2

@louisefollain

Ako je ispred vas formalniji doček nove s jednako formalnim dress codeom, ako želite izbjeći nošenje haljine, predivno odijelo stvoreno je za vas. Njegova jednostavnost nosi dozu elegancije, suptilnog seksipila i slobodu u odabiru modnih dodataka.

@damselindior

@damselindior

MINIMALIZAM CRNO-BIJELE KOMBINACIJE

@talisa_sutton

@talisa_sutton

Za sve one koji će odabir novogodišnje kombinacije ostaviti za zadnji tren, kombinacija crne i bijele boje bit će nepogrešiv odabir koji se već nalazi u njihovom ormaru. Jednostavne crne hlače spojite s omiljenom bijelom košuljom ili običnom majicom kratkih rukava i začinite s upečatljivim komadom nakita i potezom tuša. Varijacija na temu kombinacije crnih hlača i bijelog topa u spoju crnih tregerica i košulje s voluminoznim rukavima ili trendi volanima osvojit će svaku ljubiteljicu trendova.

@zinafashionvibe

@zinafashionvibe

Novogodišnje kombinacije s hlačama

@marieangecasta

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

0