Novo izdanje Cro-a-Portera

sonja2

Domaći tjedan mode Cro-a-Porter ovog će travnja ući u svoju 27. sezonu s novim konceptom koji će predstaviti simbiozu adrenalina i vrhunskog dizajna. U mjesecu koji slijedi, publika će imati prilike vidjeti kolekcije hrvatskih dizajnera, predstavljene na različitim lokacijama i u različitim terminima, sukladno autorskom potpisu dizajnera.

Za početak, Cro-a-Porter 5. travnja vodi na Zagrebački Velesajam, na ‘powered by DS’ oktansko-adrenalinsko putovanje 500 metara dugom carting stazom u sklopu skorašnjeg Zagreb Auto Showa, te najavljuje još dva datuma održavanja ovog tjedna mode, 20. i 21. travnja u Klovićevim dvorima, te 29. travnja u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

twins3

Prvog dana projekta, publici će se predstaviti osam mladih dizajnera. Premijerno će se predstaviti brend CHIPKA Tadije Glasnovića i Nikole Zorotovića, a svoje najnovije kolekcije na Cro-a-Porteru će također prezentirati Katarina Džale, Fashion Disorder i Lukabu, Anthony Avangard, Mandval, (an-estetic) i Jamoi, dok će preostali dizajnerski postav koji nastupa na ovogsezonskom Cro-a-Porteru biti naknadno objavljen.

Foto: PR

0