Novi ruksaci s potpisom dubrovačkog brenda

Novi ruksaci s potpisom dubrovačkog brenda

Crvena vrata u Oslu u Norveškoj

Modni brend RDcode nastavlja sa svojim projektom ‘Doors & Bags’. Brend koji se bavi dizajniranjem i izradom torbi koje su zadnjih godinu dana inspirirane uglavnom starinskim vratima, u nastavku modne priče ‘Doors & Bags’ inspiraciju je pronašao u starim i povijesnim vratima u Norveškoj, Italiji, Grčkoj i Izraelu. Okosnicu cijele priče čine vrata koja se ističu svojim koloritom, volumenom i ornamentima, a mini-kolekcijom ovog aspekta tog modnog work in progressa dominira torba-ruksak crvene boje, inspiriran jednim crvenim vratima iz norveškog Osla.

Crvena vrata u Oslu_clutch

Ruksak_Oslo

Budući da su upravo površine i ornamenti važni segmenti projekta ‘Doors & Bags’, kod ove torbe naglašeni su asimetrični crveni površinski oblici kao preslika originalnih vrata dok je u sivoj boji dočaran tamno sivi kamen koji okružuje ta norveška vrata. Torba inspirirana ovim crvenim vratima također je dizajnirana i u clutch verziji.

Sv. Roko_ruksak

Ruksak u obliku varta crkve sv. Roka u Dubrovniku

I jedna bijela vrata iz Rima koja obrubljuje zanimljivi portal još iz antičkog vremena inspirirala su RDcode. Torba inspirirana tim vratima dizajnirana je u boji leda u dijelu koji prikazuje vrata dok su trokutasti portal i rubno kamenje u smeđoj boji. U starinskim vratima iz Hrvatske, RDcode je ponovo inspiraciju pronašao u vratima crkve sv. Roka koja se nalaze u ulici Iza Roka u povijesnoj jezgri Dubrovnika. Ovaj put torba iz prijašnje kolekcije dolazi u varijanti ruksaka, a prepoznatljiva je po zelenom vodoravnom volumenu prožetom rebrastim prugama.

Vrata_Rim

Torba_antička rimska vrata

Novi ruksaci s potpisom RDcode mogu se kupiti i u color block varijantama. Više informacija možete saznati na službenoj Facebook stranici brenda.

Bijela antička vrata u Rimu

Učitati još
Zatvori