Nova shopping adresa u Zagrebu

Zagreb je u lipnju postao bogatiji za još jednu adresu visoke mode. Poznati talijanski brand Max Mara Weekend otvorio je vrata odvažnim i modernim ženama na adresi Teslina 8 i ekskluzivno donosi kolekciju za jesen 2015.

Zagreb je u lipnju postao bogatiji za još jednu adresu visoke mode. Poznati talijanski brand MaxMara Weekend  otvorio je vrata odvažnim i modernim ženama na adresi Teslina 8 i to ekskluzivno s kolekcijom jesen/zima .  Bezvremenska elegancija ovog svjetski poznatog branda rezultat je  talijanske kvalitete u kombinaciji sa stilom, glamurom i dizajnom.   Najnoviji koncept MaxMara Weekend shopa  jedini ovakav u Hrvatskoj, otvorio je vrata u prekrasnom ambijentu koji odiše toplinom doma. Kako bi svaki posjetitelj osjetio dobrodošlicu, dodatno su naglašeni  detalji poput komode, knjiga, okvira za slike te ostalih zidnih ukrasa strukturiranih i dizajniranih u stilu ove „kraljice mode“.  MaxMara Weekend, Zagreb

Bezvremenska elegancija ovog svjetski poznatog branda rezultat je talijanske kvalitete u kombinaciji sa stilom, glamurom i dizajnom. Najnoviji koncept Max Mara Weekend shopa jedini je ovakav u Hrvatskoj, a otvorio je vrata u prekrasnom ambijentu koji odiše toplinom doma. Kako bi svaki posjetitelj osjetio dobrodošlicu, dodatno su naglašeni detalji – poput namještaja, knjiga, okvira za slike te ostalih zidnih ukrasa strukturiranih i dizajniranih u stilu poznatog brenda. Posjetite Max Mara Weekend dućan u Teslinoj 8, u Zagrebu.

maxmara weekend zagreb

Foto: Facebook Max Mara Weekend, weekendmaxmara.com

0