UGGsice od ove jeseni postaju vodootpornije

ugg

Ponovnom buđenju trenda UGG čizama prošle su zime pridonijele brojne ‘it’ djevojke iz svijeta showbiza, no istinske ljubiteljice ovih mekih, toplih i udobnih čizmica nikada ih se nisu ni odrekle. Primjerice, Rosie Huntington-Whiteley, koju smo navikli viđati u super stiliziranim modnim izdanjima, u svim ležernijim trenucima najčešće nosi upravo UGG čizmice. Suradnja popularnog modnog brenda i poznate manekenke stoga je bila vrlo logičan slijed događaja, koji je UGG najavio još u travnju.

ugg2

Ovih dana u javnost je izašla kampanja Rosie Huntington-Whiteley za UGG, a brend je ranije ove sezone najavio još neke uzbudljive novosti. Osim što je iz loga na poleđini čizme izbačena riječ Australia, možda najzanimljivija informacija ona je da je UGG svoje najprodavanije modele čizama učinio još otpornijima na vodu. Classic Short čizmica, inače ikona casual stila, sada je u proizvodnom procesu prethodno tretirana, kako bi bila zaštićena od vlage i mrlja.

ugg3

Poseban tretman dobio je i potplat čizme, Treadlite by UGG™, koji je postao mekaniji, izdržljiviji i bolje prianja uz mokre ili suhe podloge. Ova novost kupce će doći 10 dolara više, a dolazi u kombinaciji s modelima Classic Short II i Bailey Bow II. Novu kolekciju pobliže istražite na web stranici brenda.

1016223-CHE_2

1016223-BLK_2 1016223-GREY_2 1016223-SAN_2

1016223-NAVY_2 (1) 1016225-SYGR_1

Foto: UGG

0