Stiglo je nekoliko novih modela Startas espadrila

Stiglo je nekoliko novih modela
Startas espadrila

Startas espadrile

U svibnju ove godine, na policama Borovo trgovina razveselile su nas šarene Startas espadrile. Njih je Borovo prvi put predstavilo prošle godine, a dobra prihvaćenost ovih modela od strane publike, poslužila je kao daljnji vjetar u leđa dizajnerskom odjelu, da i ovo ljeto razveseli obožavateljice i obožavatelje Startasa novim dizajnom espadrila.

Nove Startas espadrile

Ranije predstavljenim modelima za ljeto 2017., sada se pridružuju četiri nova: Big blue reef, Trianglo grande, Spring i Flora dream. Krasi ih raznoliki i veseli dizajn te predstavljaju neizostavan modni dodatak ovog ljeta. Startas espadrile izrađene su ručno i od prirodnih materijala, čime je osigurana udobnost. Vulkaniziraju se (peku sat vremena na 130-140 C), a rezultat je meka, lagana i ugodna obuća – idealna za toplije dane.

Startas2

I ove modele pronaći ćete u veličinama 36-42, a cijena im je 139 kuna. Osim u Borovu, odlična vijest je da ih sada možete nabaviti i putem Borovo web shopa. Povodom njegova pokretanja, u prodaji su dostupni i mnogi modeli na popustu, pa svakako istražite ponudu i nabavite si neki cool model s domaćim potpisom.

Startas3 Startas4 Startas5 Startas6 Startas7 Startas8

Foto: Startas Borovo

Učitati još
Zatvori