Puma tenisice na koje je Rihanna stavila svoj potpis

riri puma

Otkako je preuzela ulogu globalne ambasadorice i kreativne direktorice ženske kolekcije kuće Puma, Rihannini obožavatelji s nestrpljenjem su iščekivali vidjeti što će im u dizajnerskom smislu ponuditi ova planetarno popularna pop princeza.

Njena kolekcija Fenty by Rihanna ugledala je svjetlo dana neki dan u sklopu Tjedna mode u New Yorku, gdje su njene kreacije nosili top modeli današnjice, Gigi i Bella Hadid. Ova urbana kolekcija prepuna Puminih sportskih komada, koji su uz Rihanninu pomoć dobili jedno sasvim novo, atraktivno ruho, dobila je i službene vizuale, kojima se slavna pjevačica sinoć pohvalila na Instagramu.

riri puma2

Prva teaser fotografija pokazuje Rihannu odjevenu u metalik srebrnu kabanicu i par tenisica za koje se predviđa da će postati instantni hit. The Fenty Trainer, ime je modela koji na scenu stiže nakon izuzetno popularnog i dobro prihvaćenog modela Creeper, koji je prvi izašao iz zajedničke suradnje Rihanne i Pume. Riječ je o visokom modelu, koji podsjeća na trkaće tenisice budućnosti, a u trgovinama postaje dostupan od 26. veljače u tri boje: “Whiteout”, “Blackout” i “Red Alert”

Foto: Instagram

0