Nove Mustra majice koje će vas nasmijati

Na vrijeme da nas ugriju u hladnim zimskim danima i noćima, iz kreativnog pogona domaćeg brenda Mustra stižu nam pamučne majice s novim izdanjem simpatičnih printeva. One osvajaju simpatije gdje god se pojavile, a iznimka nije ni ova jesen, jer Mustrine šarmerice nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Mustra1

‘Da te ne znam, upoznala bi te’, ‘Kad će zima da te zagrlim?’, ‘A di mi je bila pamet’ i ‘Neke riječi imaju ruke’, samo su djelić simpatičnih poruka koje tri autorice Mustre stavljaju na svoje majice i njima šire zaraznu energiju. Njihova inspiracija za novu kolekciju je, kao i uvijek, sve što ih okružuje i što doživljavaju.

Mustra2

Romana Jelinčić, Marijana Prgomet i Ivana Pamuković, glavne su i odgovorne za veliki uspjeh Mustra majica na tržištu, a vrijednosti njihova branda svakako pridonosi činjenica da sve osmišljavaju same, počevši od krojeva i vizuala, pa sve do etiketa i jutenih vrećica u kojima nove vlasnice pronalaze svoje majice. Sve njihove majice, pa tako i ove najnovije iz zimske kolekcije, sastavljene su od 100% pamuka, ove sezone dolaze u sivoj boji i nose onu tako nam omiljenu oznaku ‘Made in Croatia’. Majice se kreću u veličinama od XS do XL, a za sve upite i narudžbe obratiti im se možete putem njihove službene Facebook stranice.

Foto: Mustra

0