Nove Mustra majice boje vanilije

mustralongline7

Popularni brend Mustra za ovo je ljeto pripremio novu, drugačiju kolekciju svojih prepoznatljivih majica. Ne samo da nove Mustre imaju nove natpise i dizajn, T-shirtice su postale duže i dolaze u boji vanilije. No, linija Longline ne odstupa od kvalitete pamuka na koju su fanovi brenda navikli, štoviše uživat će u prozračnosti materijala ovog ljeta. A u majicama možete prošetati i do plaže jer mogu biti dovoljno duge da zamijene kratke ljetne haljinice.

mustralongline10

Cure koje stoje iza brenda, Romana Jelinčić, Marijana Prgomet i Ivana Pamuković, i ovog su se puta u svom stilu poigrale riječima i dizajnom na hrvatskom i engleskom jeziku. Motivi koje možete vidjeti u novoj kolekciji su: ‘Ma ko to more platit’, ‘Moš se slikat’, ‘Relation-ships’, ‘Ja sam svoje rekla’, ‘Di god krenem, tebi idem’ i ‘Cili dan sam na nogama’. Ilustracije, kao i uvijek, prate natpise na duhovit način.

mustralongline9

Nove Mustre boje vanilije dolaze u tri veličine, XS/S, M/L te XL, svaka majica pakirana je u jutenu vrećicu i spremna za ljetnu šetnju.

mustralongline12

Sve motive možete pogledati u Mustra galeriji na Facebooku, a za sva pitanja cure su za vas u inboxu istoga ili na info@mustra.com.hr, 24/7, all day long. Kako same kažu: “Kao one žene koje vam čitaju budućnost iz karata – radimo do sitnih sati”.

mustralongline13

mustralongline11

mustralongline8

mustralongline9

Modeli: Ivona Matošević, Matea Lendić, Mirna Vučemilo

Foto: Mustra

0