Nove linije sunčanih naočala u splitskom Ghetaldusu

Nove linije sunčanih naočala u
splitskom Ghetaldusu

Anamarija Asanović, Horvat Čagalj, Domenika Djuvela, Silvija Dvornik, Barbara Kurtović, Ivana Šarić, Maja Batarello

Anamarija Asanović, Horvat Čagalj, Domenika Djuvela, Silvija Dvornik, Barbara Kurtović, Ivana Šarić, Maja Batarello

Nakon zagrebačke promocije, ovog vikenda su i u Splitu u GHETALDUS optici na Voćnom trgu, predstavljene linije sunčanih naočala grupacije SAFILO za sezonu proljeće/ljeto 2017 sa posebnim naglaskom na linije kuća Christian Dior i Elie Saab.

U društvu predstavnika medija i ljudi iz javnog i društvenog života, prezentirane su linije ovih svjetskih luksuznih kuća sa naglaskom na top modele aktualne sezone. Ljubitelji kolekcija Christian Dior i Elie Saab, poput Sonje i Silvije Dvornik, Anamarije Asanović, Mirele Meić, Barbare Kurtović, Horvata Čagalja, Ivane Šarić, Domenike Djuvele, Maje Batarello i mnogih drugih mogli su uživati u novitetima koje je za ovo ljeto predstavila Ghetaldus optika.

Domenika Djuvela

Domenika Djuvela

Ovosezonska linija sunčanih naočala Christian Dior koristi futurizam kao inspiraciju, te se kolekcije odlikuju novim tehnologijama obrade naočalnih leća. Brend hrabro koristi nove materijale, šarena stakla, te efekt hologramskih i reflektirajućih leća koje savršeno reflektiraju i lome svjetlost, za sjajan i blještavi izgled.

Ivana Šarić

Ivana Šarić

Elie Saab sa svojom mini kolekcijom sunčanih naočala očarava svojim romantičnim izričajem i luksuznom izradom koja je svojstvena ovom libanonskom svjetski poznatom dizajneru. Kolekcije su inspirirane 70-im godinama, evociraju sofisticiranost i eleganciju, a svi modeli naočala su premazani platinastim ili zlatnim slojem, te imaju vrhunske ZEISS naočalne leće.

Linije sunčanih naočala Christian Dior i Elie Saab za sezonu proljeće/ljeto 2017, ekskluzivno se mogu pronaći u GHETALDUS optikama- Ban Centar Zagreb i Voćni trg Split.

Anamarija Asanović

Anamarija Asanović

Maja Batarello

Maja Batarello

Barbara Kurtović i Sonja Dvornik

Barbara Kurtović i Sonja Dvornik

Učitati još
Zatvori