Brend Pepe Jeans vas poziva u shopping

Always London 5

Iako su mnogi već iscrpljeni od  blagdanske shopping groznice, Pepe Jeans; jedan od najpoznatijih streetwear brendova osnovan u Londonu, omogućuje nam kupnju priželjkivanih odjevnih predmeta tijekom posebnih siječanjskih sniženja. Kolekcija ”Always London” puna je modnih elemenata koji će zasigurno oduševiti zaljubljenike u  fashion svijet.

S obzirom na to da je Pepe Jeans poznat po svojim trendovima koje s velikom pozornošću prati čitava svjetska modna scena, nije ni čudo što je zaštitno lice spomenute kolekcije uspješna britanska manekenka Jourdan Dunn, inače poznata po svom profinjenom, a istovremeno i sportsko-glamuroznom stilu kojeg dodatno obogaćuju pomno birani detalji.

Always London 1

Ova poznata manekenka slijedi stope mnogih celebritya kao što su Kate Moss, Ashton Kutcher, Siennna Miller, Cristiano Ronaldo i Alexa Chung koji su se već našli u ulozi zaštitnog lica ovog urbanog  britanskog brenda.

Poznati britanski fotograf  Glen Luchford približio nam je fotografijama kolekcije ”Always London” neukrotivi engleski duh kojeg Pepe Jeans vješto naglašava i ističe. Hrvatski trandseteri sniženu kolekciju od čak 40 % mogu pronaći u Pepe Jeans Store Arena Centar u Zagrebu, ShoeBeDo  Joker u Splitu te u ShoeBeDo Tower Centru u Rijeci.

Always London 2

Always London 4

V.V.

0