Blagdanski komadi nakita prekriveni injem

Pandora nakit

Poput krhotina leda i pahulja snijega, nova sezona Pandora nakita osvjetljava prirodno mirovanje. U spoju teksture i boje, umjetnički uzorci podsjećaju na zimske cvjetove, a ledeni kristali pretvaraju se u prozirne, mat i metalik površine koje stvaraju sezonsku živost.

Izgrađen na prošlogodišnjoj zimi, inspiriran krajolikom prekrivenim mrazom i prirodom, elegantan dizajn naušnica, prstenja i visećih privjesaka dočarava slike biljaka posutih svježim snijegom i krhkim pahuljicama leda.

Pandora nakit 8

Kamenom ukrašeni komadi nakita i fasetirani oblici na svjetlucavom srebru, optočeni su s pomno postavljenim ‘cool-hued’ kamenjem u uzorke nalik smrzavanju. Svaki jedinstveni dizajn je savršeni blistavi naglasak zime i svega oko nje.

Svjetski poznata po svojem ručno završenom i suvremenom nakitu po pristupačnim cijenama, PANDORA dizajnira, proizvodi i prodaje nakit izrađen od najkvalitetnijih materijala. Inspirirajući žene da prihvate svoju individualnost i izraze svoj osobni stil. Elegantan i ženstven PANDORA nakit bilježi nezaboravne trenutke i osobne vrijednosti u životu.

Pandora nakit 3

Jedinstven i detaljan dizajn PANDORA nakita kombinacija je tradicionalne izrade i moderne tehnologije, koji se prodaje u više od 100 zemalja na šest kontinenata na preko 9.300 prodajnih mjesta, uključujući i više od 1.800 konceptualnih prodavaonica. Za više informacija o ovoj kolekciji, posjetiti možete www.pandoragroup.com ili inspiraciju pronaći na www.pandora.net.

Pandora nakit 7

Pandora nakit 4

Pandora nakit 5

Pandora nakit 6

Pandora nakit 2

Foto: Pandora


0