Nova kolekcija ovog zadarskog brenda nakita svidjet će vam se na prvu

Amas nakit

Ljetos smo vam pisali o nakitu hrvatskog brenda Amas Bijoux čije su se ogrlice savršeno uklopile u sveprisutni trend layeringa, odnosno slaganja više ogrlica različitih dužina oko vrata. Budući da će se trend nastaviti i daleko u zimske dane, vrijeme je i da predstavimo zimsku kolekciju ovog zadarskog brenda čiji će vam se nakit svidjeti na prvu.

amas-zima-2

Amas Bijoux predstavlja zimsku kolekciju

Zimska kolekcija Amas nakita djelomično je posvećena gradu Zadru i donosi mnoge novitete, a najveći je uvođenje personaliziranih komada. “Klijenti često pitaju mogu li na naše pločice ugravirati neke svoje citate, imena i sl., stoga smo odučili i uvesti tu mogućnost. Graviranje će postati dostupno kroz nekih mjesec dana”, doznali smo od  vlasnice brenda Petre Mičić Garibović.

Amas Bijoux

Osim personaliziranog pristupa, Amas je otkrio novu kampanju pod imenom Amas – love sa standardnim minimalističkim nakitom – krugovi su i dalje zaštitni znak nakita ovog brenda, kao i narukvice na konopcu. Ovogodišnji must haves su jednostavna narukvica s malenim srcem koji je simbol Amas nakita i velike naušnice koje su opet u trendu.

Amas Bijoux

Nakit i savršeni suvenir u jednom

Možda najprepoznatljiviji motiv u novoj kolekciji inspiriran je crkvom Sv. Stošije u Zadru i savršen suvenir koji će podsjećati na boravak u ovom gradu. Po uzoru na rozetu izrađene su narukvice, ogrlice i naušnice. Nakit je napravljen od kvalitetnog 925 srebra s pozlatom od bijelog rodija ili 18-karatnog zlata, a motiv je stavljen i na već poznate narukvice na konopcu. “Htjeli smo se na neki način odužiti gradu Zadru, ukazati na sve ljepote koje ovaj grad ima pa se tako rodila ideja da posudimo motiv sa Sv. Stošije”, komentirala je Petra.

Amas Bijoux

Novu kampanju snimio je fotograf Fabio Šimičev, dok je model bila zadarska dizajnerica i vlasnica brenda Piccola Creations, Doriana Miletić.

Nakit se može naručiti preko Instagram i Facebook stranica pod nazivom Amas Bijoux te u Amas poslovnicama u City Galeriji te Supernova Centru u Zadru te u Lulu&Brands trgovinama u Šibeniku i Splitu. U pripremi je i web-shop na kojem rade mlade snage iz zadarske tvrtke Up Studio. Cijene narukvica se kreću od 130 – 260 kn, ogrlica od 260 – 350 kn, a naušnica od 190 – 460 kn.

Amas Bijoux

Amas Bijoux

Amas Bijoux

Amas Bijoux

Foto: Fabio Šimičev

 

0