Nova kolekcija ara Shoes

cipele ara.

Dolaskom toplijih proljetnih dana jedna od prvih stvari na koju pomislimo jest nova obuća koja će obilježiti proljetni look ove sezone, stoga je nova kolekcija obuće njemačkog proizvođača ara Shoes prepoznala istinsku strast za cipelama te nadahnula svoju kolekciju upravo svim važnim elementima koje kupci smatraju neophodnima kod svojih omiljenih cipela – kvaliteta, funkcionalnost i moderan dizajn te pristupačna cijena.

cipele ara

Nova kolekcija nudi čak 220 modela obuće u različitim kombinacijama boja i modela čineći je poželjnom za sve dobne skupine te idealnom nadopunom svake modne kombinacije u svim prigodama. Veliki naglasak stavljen je na uvijek popularne tenisice čiji modeli variraju od sportskih i udobnih modela preko casual dnevnih i poslovnih kombinacija pa sve do modela primjerenijih za večernje izlaske. Nova dimenzija udobnosti i inovacije otkrivena je ara Fusion 4 modelom za sva četiri smjera u kojima se stopalo nalazi tijekom hodanja dok je moderan izgled i dalje jedna od najbitnijih komponenti.

cipele ara

Bijela boja je i dalje prepoznatljiva boja, međutim, kolekcija uključuje nove trendi boje kao što su srebrna, siva, roza, zlatna te zemljani i nude tonovi. U kolekciji su upotrijebljeni i metalni materijali, kao i različiti zanimljivi uzorci poput primjerice zmijskih. Dodatno su upotrijebljeni detalji poput ornamenata, dodaci nalik nakitu, kopče, patentni zatvarači te brojni drugi materijali koji se vrlo lako kombiniraju s odjevnom kombinacijom te torbicama.

cipele ara

Isto tako, velika pozornost posvećena je i korištenju prozračnih materijala koje omogućavaju disanje cipela, pogotovo u ljetnim mjesecima kada drugi materijali predstavljaju napor. Ovi modeli kombiniraju moderan izgled i udobnost te na taj način ispunjavaju najbitnije zahtjeve svojih kupaca čineći kolekciju cipela suvremenima i bezvremenskima.

U Hrvatskoj postoji 13 samostalnih ara Shoes trgovina, njihovi su modeli dostupni u manjim trgovinama udobne obuće te na prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life, Mass, Peko i Kopitarna i Pami (Pami, Ars, Paprika).

cipele ara

cipele ara

cipele ara

 

0