Pustinjska čarolija brenda eNVy room

Poznati modni dvojac eNVy room, iza kojeg stoje dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, predstavlja bridal kampanju koja je snimana u emiratskoj pustinji nadomak Dubaija. Ispred objektiva etabliranog modnog fotografa Šime Eškinje stala je TV voditeljica Mia Kovačić koja utjelovljuje senzualnu eNVy room mladenku, a ovo joj je već treća suradnja s brendom.

eNVy room vjenčanice

“Snimanje duboko u pustinji najbliže je osjećaju kao da si sam na planeti”, istaknula je Mia, a upravo taj spokoj, mir i tišina bila su nit voditelja fotografa Šime Eškinje koji novom kampanjom želi ponoviti osjećaj i uspjeh eNVy room bridal kampanje koja je 2013. snimana na moru. Kampanju je stilizirala Lea Krpan, make-up Mathilde Haddouk, za kosu je odgovoran Salon Teuta, a video kampanje je snimio Jure Perišić.

eNVy room vjenčanice

Dizajneri kojima je imperativ udobnost i lakoća nošenja vjenčanica, unose isti osjećaj u kolekciju haljina koje su lišene pretencioznog glamura. Pri kreiranju svake nove vjenčanice Nikica i Vjeko osluškuju potrebe i želje moderne mladenke koja prije svega želi u svojoj vjenčanoj haljini nesputano provesti cijelu noć.

eNVy room vjenčanice

“Kolekcija nije bila inspiracijski vezana niti za pustinju niti za Ujedinjene Arapske Emirate, iako se prekrasno uklopila u sami ambijent. Dugo smo razmišljali o idealnoj lokaciji. Ova bridal kolekcija donosi 12 novih modela koji su izrađeni od visokokvalitetnih i laganih materijala pa se tako mladenke i u pripijenom sirena kroju osjećaju ugodno i nesputano. Na lepršavim modelima ne koristimo takozvane kolutove niti teške podsuknje jer smatramo da otežavaju kretanje, a i sama haljina se neprirodno kreće”, objašnjavaju dizajneri.

Raspon cijena nove bridal kolekcije kreće se od 6490 do 9490 kn, a već je dostupna u eNVy room showroomu.

0