Mračna romantika u novoj eNVy room kampanji

envy room4

Kolekciju za proljeće/ljeto 2016., krajem prošle godine predstavljenu na Fashion.hr-u, hrvatski modni dvojac eNVy room ovih je dana popratio modnom kampanjom, koju je kao i dosad svojim objektivom ovjekovječio poznati modni fotograf Šime Eškinja.

Za kulisu snimanja osmišljen je filmski set, a kampanja predstavlja kolekciju koju najbolje opisuje sintagma ‘Dark Romance’. Zaštitno lice nove eNVy room kampanje je manekenka Antonija Topić, dok make up i frizuru potpisuju Sanja Agić i Draška Topić.

envy room5

Vizuali prate kolekciju dizajnera Nikice Ivančevića i Vjeke Franetovića koja slavi duh 70-ih i istovremeno je vrlo senzualna i provokativna, ali i nježna i damska. Poseban začin dominantno ženskom i šik dojmu dali su detalji; elegantni zvonoliki rukavi, čipka u crnoj izvedbi, srebrne šljokice, mnoštvo transparentnih materijala izvezenih cvijećem i sitnim špagicama, te s apliciranim cvjetovima, djevojački ženstvene kragne uparene s mašnama i modni dodaci poput torbi upotpunjenih lancima koji služe da se elegantna torbica preobrazi u ruksak.

envy room

Čitavu kolekciju možete pogledati u eNVy room showroomu uz prethodnu rezervaciju termina na  099 23 22 939, putem Internet stranice www.envyroom.com ili putem službene Facebook stranice www.facebook.com/eNVyroom.hr.

envy room2

envy room3

envy room6

envy room7

envy room8

envy room9

envy room10

envy room11

Foto: Šime Eškinja

0