Nova capsule kolekcija brenda SOPAR

Nova capsule kolekcija brenda SOPAR

SOPAR capsule kolekcija

SOPAR Tower Dress

Prošla godina bila je vrlo uspješna za modni brend SOPAR, pokrenut od strane našeg poznatog modela Helene Šopar i njene sestre Tamare Rebić u 2016. U tom relativno kratkom periodu, poznate sestre predstavile su dvije kolekcije, ljetnu i jesensku, a divni komadi koje su dizajnirale dobili su čak i svjetski glas – nosili su ih poznati svjetski modeli i o njima pisali razni modni mediji, poput stranice Fashion Net i magazina Monocle.

SOPAR capsule kolekcija 2

SOPAR Tower Dress

No, priča brenda SOPAR tu definitivno ne staje. Dok čekamo vidjeti što su nam pripremile za novu sezonu, jednom kada izađe njihova ljetna kolekcija, Helena i Tamara u međuvremenu predstavljaju capsule liniju Sexy Comfy, u kojoj donose dvije haljine koje će svim zaljubljenicama u modu definitivno skratiti čekanje do nove kompletne kolekcije. Ovog puta, cilj im je bio napraviti haljinu koja je i seksi i udobna, a tanki vuneni materijali od kojih su oba modela izrađena stvoreni su za ovo prijelazno razdoblje.

SOPAR capsule kolekcija 3

SOPAR Millennium Dress

Haljine su, kao i čitava zimska kolekcija, ime dobile po mostovima Londona, pa tako prva nosi ime Millennium i prema riječima sestara ima seksipil i šarm Audrey Hepburn, dok druga nosi ime Tower i odiše elegancijom i zavodljivošću. Nove haljine privući će mnogo pozornosti, baš kao što je privukla SOPAR košulja Novaljka, favorit modela koji se po novom našao i u garderobi jedne poznate njujorške blogerice, Amre Beganovic koja stoji iza Instagram profila @clubfashionista. Više o capsule kolekciji Sexy Comfy doznajte u web shopu brenda SOPAR.

SOPAR capsule kolekcija 4

SOPAR Tower Dress

SOPAR capsule kolekcija 5

SOPAR Millennium Dress

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori